Vaalipaneeli

Kirkkoherranvaalin vaalipaneeli. Paneelissa mukana kaikki ehdokkaat: Riitta Valtokari, Pekka Tuomikoski ja Saila Karppinen. Paneelin juontaa päätoimittaja Sauli Pahkasalo.

Myös yleisöllä on mahdollisuus tehdä kysymyksiä.

Tämän Rantalakeuden linkin kautta voit seurata paneelia suorana lähetyksenä. Tallenne löytyy linkin takaa myös myöhemmin.

Linkki videolähetykseen

Raamattuopetus Rakkauden voima

Ilkka Rytilahden raamattuopetuksen 3. osa "Meidät on tarkoitettu vahvistumaan ja uudistumaan".
Kolehti Kansanlähetyksen raamattukoulutustyölle.
Tervetuloa!

Lähetysvintin adventti -ja päätösjuhla

Lähetysvintin maanantaitoiminta päättyy ja on aika siirtyä uudenlaisen toiminnan pariin. Lämmin kiitos kaikille vuosien aikana mukana olleille.

Ommaiskahvila / Omaishoitajien vertaistukiryhmä ja muistisairaiden toiminnallinen ryhmä

Aiheena omaishoitajien lomat ja kuntoutuskurssit. Asiantuntijana Rokuan Kuntoutus Oy. Paikalla myös Oulun seudun omaishoitajat ry:n omaistoiminnan ohjaaja Minna Hernberg. Sekä ryhmissä käyneille jo tutuksi tulleet Liisa, Heini, Juulia ja Annikki.