Seurakuntakerho

Seurakuntakerhon aloitus. Tervetuloa aikuiset, joilla on päivisin aikaa ja koululaiset koulun jälkeen. Aloitus klo 12 aikuisten ohjelmalla, koululaisille on oma nurkkaus läksyjen tekoa varten. Kahvi ja välipala klo 13 jonka jälkeen yhteistä aikaa ja vapaata ohjelmaa.

Seurakuntakerho pidetään joka keskiviikko klo 12-15 seurakuntatalolla. Klo 12-13 alkuhartaus ja aikuisille suunnattua ohjelmaa, koululaisille on oma nurkkaus läksyjen tekoa varten. Klo 13 tarjolla kahvi ja välipala. 13.30-14.30 yhteistä aikaa ja vapaata ohjelmaa. klo 14.30 Hiljentymishetki.
Koululaisille tarjolla välipala, läsnäoleva aikuinen, nurkkaus läksyjen tekoon, pelejä, vapaata leikkiä ja yhdessä olemista.
Aikuisille teeman mukaista kerho-ohjelmaa ja yhdessäoloa.
Tervetuloa

pe 23.8. klo 0.00

Ilmoittautuminen Limingan rovastikunnan retkelle Kannuksen hiippakunnallisille lähetysjuhlille (la 7.9.) päättyy 23.8.

Limingan rovastikunnan retki hiippakunnan lähetysjuhlille Kannukseen la 7.9.
Lähtö klo 8 Limingan srk-talolta, Pappilantie 6, paluu n. klo 21:30.
Hinta 20-30€ (riippuu lähtijöiden määrästä).

Ilmoittautumiset 23.8. mennessä:
www.liminganseurakunta.fi tai Limingan srk:n khranvirasto, p. 044 752 1220.
Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on riittävästi.

Lisätietoja 19.-23.8. välillä:
Minna Sorvala 040 7797705,
minna.sorvala@evl.fi

Lähetyksen kesäiset pannarikahvit ja matkakertomuksia Venäjältä

Menossa mukana kirkkoherra Ilkka Tornberg ja kansainvälisen työn hiippakuntasihteeri Matti Laurila.

Matkakertomuksia, yhteislaulua ja hartaus.

Vapaaehtoinen kahvimaksu lähetystyölle

Omaishoitajien vertaistukiryhmä ja muistisairaiden toiminnallinen ryhmä

Omaishoitajien vertaistukiryhmä, ohjaajina seurakunnan diakoniatyöntekijä sekä sh Liisa Mettovaara. Muistisairaiden toiminnallista ryhmää ohjaa muistiluotsiohjaaja yhdessä vapaaehtoisten kanssa.