Tupoksen Vanamo

Perhekerho on koko perheen yhteinen kokoontumispaikka, johon ovat tervetulleita lapset, vanhemmat, mummut ja papat.

Perhekerhossa leikitään, lauletaan, lorutellaan ja hiljennytään alttarin äärelle. Tarjolla on kahvit ja mehut. Kerhossa tapaat muita aikuisia ja lapset saavat ikätoveriensa seuraa. Kerho kokoontuu kerran viikossa Vanamon Olkkarissa (yläkerta). Kerho on maksuton eikä siihen tarvitse erikseen ilmoittautua. Ohjaajina toimivat lastenohjaajat, joskus mukana myös vierailijoita tai muita seurakunnan työntekijöitä.

Kauneimmat joululaulut

Kolehti Suomen Lähetysseuran kautta kehitysmaiden kaikkein heikoimmassa asemassa oleville lapsille.

Paimenten matka Betlehemiin

Raikas ja laulullinen joulukuvaelma, joka sopii kaiken ikäisille. Mukana seurakunnan varhaiskasvatuksen ja varhaisnuorisotyön tiimit, muusikkona Hanna. Lämpimästi tervetuloa.

Lastenvirsikirkko

Laulullinen ja leppoisa lastenvirsikirkko. Laulua, musiikkia, Raamattua. Päätteeksi kirkkomehut. Pappina Maukka.