Seurakuntaretki Tyrnävälle

Kaikenikäisten seurakuntaretki Tyrnävälle (huom päivä!)
Lähtö S-marketilta klo 10. Ohjelmassa tutustuminen Tyrnävän kirkkoon, lounas seurakuntatalolla, jonka jälkeen saamme olla vieraana Tyrnävän seurakuntakerhossa. Paluumatkalla vierailemme vielä Myllykirjastolla ja meijerialueella. Lähtö takaisin Liminkaan n. klo 15
Ilmoittautumiset erityisruokavalioineen 9.10. mennessä kirkkoherranvirastoon p. 044 752 1220. Myös kerhossa voi ilmoittautua.
Retken hinta 5€, kerätään käteisellä linja-autossa. Hinta sisältää kyydin, lounaan ja kahvit kerhossa. Kerhon ohjelmassa arvontaa, halutessasi varaa arparaha taskuun. Lisätietoja Heini Karhumaa p. 044 752 1226

Tervetuloa

Limingan kirkko

Satakielen laulun joulukonsertti - Juhlimaan tulkaa!

Juhlimaan tulkaa! -joulukonsertissa kauniit hengelliset joululaulut saavat sävyjä niin jazzista kuin kansanmusiikistakin. Raikkaat sovitukset vievät herkistä tunnelmista joulun ilosanoman riemuun. Saara Kalliopuska (laulu, puhaltimet)
Heikki Kalliopuska (kitara)

Neulekahvila

Neulekahvila käsityön ystäville. Tuo oma käsityö tullessasi, mutta voit tulla ilman käsityötäkin. Jäämme joulutauolle.
Illassa myös kahvi- tai teetarjoilu ja hiljentymishetki.