Palleroparkki

Tupoksen Vanamo

1-6-vuotiaille liminkalaisille lapsille. Ilmoittautuminen Tuijalle 044-752 1230 saman viikon torstaihin mennessä. Pienet eväät mukaan.

Voit tuoda lapsesi hoitoon ja käydä itse asioilla tai nauttia hetken omasta ajasta. Parkissa leikitään, pelaillaan, piirretään, lauletaan ym. Lapsia hoitavat seurakunnan lastenohjaajat. Ethän tuo sairasta/nuhaista lasta parkkiin.

kierrätystori

Torilta löytyy vaatteita, leluja, astioita, liinavaatteita ym. tavaraa, jota voit hakea tarpeesi mukaan ilmaiseksi. Voit myös lahjoittaa ylimääräistä, hyväkuntoista vaatetta ja tavaraa. Emme ota vastaan sähkölaitteita.

Perhekerho on koko perheen yhteinen kokoontumispaikka, johon ovat tervetulleita lapset, vanhemmat, mummut ja papat.

Tupoksen Vanamo

Huom! Koti-Pietilän perhekerhoa ei ole tänään.