Tupoksen Vanamo

Perhekerho on koko perheen yhteinen kokoontumispaikka, johon ovat tervetulleita lapset, vanhemmat, mummut ja papat.

Perhekerhossa leikitään, lauletaan, lorutellaan ja hiljennytään alttarin äärelle. Tarjolla on kahvit ja mehut. Kerhossa tapaat muita aikuisia ja lapset saavat ikätoveriensa seuraa. Kerho kokoontuu kerran viikossa Vanamon Olkkarissa (yläkerta). Kerho on maksuton eikä siihen tarvitse erikseen ilmoittautua. Ohjaajina toimivat lastenohjaajat, joskus mukana myös vierailijoita tai muita seurakunnan työntekijöitä.

Ala-Temmeksen kylätalo Jyväskyläntie 66 91930 Ala-Temmes

Kauneimmat joululaulut

Kolehti Suomen Lähetysseuran kautta kehitysmaiden kaikkein heikoimmassa asemassa oleville lapsille.

Limingan kirkko

Mukana Lakeuden huiluorkesteri.