Neulekahvila

Neulekahvila käsityön ystäville, mahdollisuus myös kangaspuilla kutomiseen. Illassa myös kahvi- tai teetarjoilu ja hiljentymishetki. Tuo oma käsityö tullessasi, mutta voit tulla ilman käsityötäkin.

Neulekahvila eri-ikäsille käsitöiden ystäville. Myös mattojen kudontamahdollisuus. Kahvi- tai teetarjoilu sekä hiljentymishetki illan aikana. Tervetuloa!

pe 23.8. klo 0.00

Ilmoittautuminen Limingan rovastikunnan retkelle Kannuksen hiippakunnallisille lähetysjuhlille (la 7.9.) päättyy 23.8.

Limingan rovastikunnan retki hiippakunnan lähetysjuhlille Kannukseen la 7.9.
Lähtö klo 8 Limingan srk-talolta, Pappilantie 6, paluu n. klo 21:30.
Hinta 20-30€ (riippuu lähtijöiden määrästä).

Ilmoittautumiset 23.8. mennessä:
www.liminganseurakunta.fi tai Limingan srk:n khranvirasto, p. 044 752 1220.
Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on riittävästi.

Lisätietoja 19.-23.8. välillä:
Minna Sorvala 040 7797705,
minna.sorvala@evl.fi

Lähetyksen kesäiset pannarikahvit ja matkakertomuksia Venäjältä

Menossa mukana kirkkoherra Ilkka Tornberg ja kansainvälisen työn hiippakuntasihteeri Matti Laurila.

Matkakertomuksia, yhteislaulua ja hartaus.

Vapaaehtoinen kahvimaksu lähetystyölle

Neulekahvila