Omaishoitajien vertaistukiryhmä ja muistisairaiden toiminnallinen ryhmä

Sosiaaliohjaaja Katja Sangi tulee kertomaan miten omaishoitaja-asiat Limingassa menee. Tuleppas kuulolle!

Omaishoitajien vertaistukiryhmä kokoontuu kerran kuussa, kuun viimeinen maanantai. Ryhmä on tarkoitettu kaikille omaisteen kotona tai laitoksessa hoitaville. Ryhmään voi tulla tapaamaan muita omaishoitajia, jakamaan kokemuksia sekä löytämään uusia voimavaroja ja selviytymiskeinoja. Kahvitarjoilu. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua. Ryhmässä mukana sairaanhoitaja Liisa Mettovaara ja diakoniatyöntekijä Heini Karhumaa.

Muistisairaiden toiminnallinen ryhmä kokoontuu vertaistukiryhmän kanssa samaan aikaan seurakuntatalolla. Ohjaajina Juulia Mourujärvi Muistiluotsista ja vapaaehtoinen Annikki Salmela.

Niittypirtin kerho

Kerhon lopuksi päiväkahvit

Neulekahvila

Neulekahvila käsityön ystäville. Tuo oma käsityö tullessasi, mutta voit tulla ilman käsityötäkin. Neulekahvila parillisilla viikoilla. Illassa myös kahvi- tai teetarjoilu ja hiljentymishetki.

Seurakuntakerho

Seurakuntakerhossa hartautta pitämässä Eeva-pappi