Omaishoitajien vertaistukiryhmä ja muistisairaiden toiminnallinen ryhmä

ma 30.9. kello 13.30

Seurakuntatalo

Sosiaaliohjaaja Katja Sangi tulee kertomaan miten omaishoitaja-asiat Limingassa menee. Tuleppas kuulolle!

Omaishoitajien vertaistukiryhmä kokoontuu kerran kuussa, kuun viimeinen maanantai. Ryhmä on tarkoitettu kaikille omaisteen kotona tai laitoksessa hoitaville. Ryhmään voi tulla tapaamaan muita omaishoitajia, jakamaan kokemuksia sekä löytämään uusia voimavaroja ja selviytymiskeinoja. Kahvitarjoilu. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua. Ryhmässä mukana sairaanhoitaja Liisa Mettovaara ja diakoniatyöntekijä Heini Karhumaa.

Muistisairaiden toiminnallinen ryhmä kokoontuu vertaistukiryhmän kanssa samaan aikaan seurakuntatalolla. Ohjaajina Juulia Mourujärvi Muistiluotsista ja vapaaehtoinen Annikki Salmela.


Katso myös

ma 23.9. klo 17.30

Lähetysvintti

Neulekahvila

Neulekahvila käsityön ystäville, mahdollisuus myös kangaspuilla kutomiseen. Illassa myös kahvi- tai teetarjoilu ja hiljentymishetki. Tuo oma käsityö tullessasi, mutta voit tulla ilman käsityötäkin.
ma 23.9. klo 18.00 -19.00

Lähetysvintti

kierrätystori

Torilta löytyy vaatteita, leluja, astioita, liinavaatteita ym. tavaraa, jota voit hakea tarpeesi mukaan ilmaiseksi. Voit myös lahjoittaa ylimääräistä, hyväkuntoista vaatetta ja tavaraa. Emme ota vastaan sähkölaitteita.
ti 24.9. klo 12.00 -13.30

Seurakuntatalo

Hyvänmielen päiväkahvit, mielenterveyskuntoutujien ryhmä

ryhmä on avoin, eli voit tulla mukaan milloin vain. Teemme pieniä retkiä, juttelemme ajankohtaisista asioista, askertelemme ja kahvittelemme yhdessä. Mukana diakonissa Marika Kamps p. 044 7521 243 sekä esh Maire Taikina-Aho p. 050 430 2023