Lastenvirsikirkko kirkkokammarissa

Limingan kirkko

Laulullinen ja leppoisa lastenvirsikirkko Limingan kirkon kirkkokammarissa. Lopuksi pillimehua ja keksejä. Pappina Maukka.

Lastenvirsikirkko on pieni kirkkohetki, jossa lauletaan lasten virsiä ja kerrotaan kertomus Raamatusta. Joka kerta lastenvirsikirkossa on hyviä uutisia.

kierrätystori

Torilta löytyy vaatteita, leluja, astioita, liinavaatteita ym. tavaraa, jota voit hakea tarpeesi mukaan ilmaiseksi. Voit myös lahjoittaa ylimääräistä, hyväkuntoista vaatetta ja tavaraa. Emme ota vastaan sähkölaitteita.

Perhekerho on koko perheen yhteinen kokoontumispaikka, johon ovat tervetulleita lapset, vanhemmat, mummut ja papat.

Tupoksen Vanamo

Huom! Koti-Pietilän perhekerhoa ei ole tänään.