Seurakuntakerho

Seurakuntakerhossa aiheena Toivelauluni. Mukana Mika-kanttori.

Tervetuloa aikuiset, joilla on päivisin aikaa ja koululaiset koulun jälkeen. Aloitus klo 12 aikuisten ohjelmalla, koululaisille on oma nurkkaus läksyjen tekoa varten. Kahvi ja välipala klo 13 jonka jälkeen yhteistä aikaa ja vapaata ohjelmaa.

Neulekahvila

Neulekahvila käsityön ystäville. Tuo oma käsityö tullessasi, mutta voit tulla ilman käsityötäkin. Neulekahvila parillisilla viikoilla. Illassa myös kahvi- tai teetarjoilu ja hiljentymishetki.

Seurakuntaretki Tyrnävälle

Kaikenikäisten seurakuntaretki Tyrnävälle (huom päivä!)
Lähtö S-marketilta klo 10. Ohjelmassa tutustuminen Tyrnävän kirkkoon, lounas seurakuntatalolla, jonka jälkeen saamme olla vieraana Tyrnävän seurakuntakerhossa. Paluumatkalla vierailemme vielä Myllykirjastolla ja meijerialueella. Lähtö takaisin Liminkaan n. klo 15
Ilmoittautumiset erityisruokavalioineen 9.10. mennessä kirkkoherranvirastoon p. 044 752 1220. Myös kerhossa voi ilmoittautua.
Retken hinta 5€, kerätään käteisellä linja-autossa. Hinta sisältää kyydin, lounaan ja kahvit kerhossa. Kerhon ohjelmassa arvontaa, halutessasi varaa arparaha taskuun. Lisätietoja Heini Karhumaa p. 044 752 1226