Perhekerho on koko perheen yhteinen kokoontumispaikka, johon ovat tervetulleita lapset, vanhemmat, mummut ja papat.

Perhekerhossa leikitään, lauletaan, lorutellaan ja hiljennytään alttarin äärelle. Tarjolla on kahvit ja mehut. Kerhossa tapaat muita aikuisia ja lapset saavat ikätoveriensa seuraa. Kerho kokoontuu kerran viikossa ja on maksuton eikä siihen tarvitse erikseen ilmoittautua. Ohjaajina toimivat lastenohjaajat, joskus mukana myös vierailijoita tai muita seurakunnan työntekijöitä.

Kylän kerhoista voit valita perheellenne sopivamman kerhopäivän. Pyrimme tällä tavoin jakamaan kerholaisia kahdelle päivälle, etteivät kerhot paisu liian suuriksi. HOX! Ethän tule samalla viikolla tutustumaan molempiin kerhoihin. Koti-Pietilän tilat ovat rajalliset.

kierrätystori

Torilta löytyy vaatteita, leluja, astioita, liinavaatteita ym. tavaraa, jota voit hakea tarpeesi mukaan ilmaiseksi. Voit myös lahjoittaa ylimääräistä, hyväkuntoista vaatetta ja tavaraa. Emme ota vastaan sähkölaitteita.

Tupoksen Vanamo

Huom! Koti-Pietilän perhekerhoa ei ole tänään.