Seurakuntakerho

Eeva Mertaniemi tulee pitämään hartauden ja Sanna Näätäinen tuo terveisiä kirjastolta. tervetuloa!

Seurakuntakerho pidetään joka keskiviikko klo 12-15 seurakuntatalolla. Klo 12-13 alkuhartaus ja aikuisille suunnattua ohjelmaa, koululaisille on oma nurkkaus läksyjen tekoa varten. Klo 13 tarjolla kahvi ja välipala. 13.30-14.30 yhteistä aikaa ja vapaata ohjelmaa. klo 14.30 Hiljentymishetki.
Koululaisille tarjolla välipala, läsnäoleva aikuinen, nurkkaus läksyjen tekoon, pelejä, vapaata leikkiä ja yhdessä olemista.
Aikuisille teeman mukaista kerho-ohjelmaa ja yhdessäoloa.
Tervetuloa

Neulekahvila

Neulekahvila käsityön ystäville. Tuo oma käsityö tullessasi, mutta voit tulla ilman käsityötäkin. Neulekahvila parillisilla viikoilla. Illassa myös kahvi- tai teetarjoilu ja hiljentymishetki.

Seurakuntaretki Tyrnävälle

Kaikenikäisten seurakuntaretki Tyrnävälle (huom päivä!)
Lähtö S-marketilta klo 10. Ohjelmassa tutustuminen Tyrnävän kirkkoon, lounas seurakuntatalolla, jonka jälkeen saamme olla vieraana Tyrnävän seurakuntakerhossa. Paluumatkalla vierailemme vielä Myllykirjastolla ja meijerialueella. Lähtö takaisin Liminkaan n. klo 15
Ilmoittautumiset erityisruokavalioineen 9.10. mennessä kirkkoherranvirastoon p. 044 752 1220. Myös kerhossa voi ilmoittautua.
Retken hinta 5€, kerätään käteisellä linja-autossa. Hinta sisältää kyydin, lounaan ja kahvit kerhossa. Kerhon ohjelmassa arvontaa, halutessasi varaa arparaha taskuun. Lisätietoja Heini Karhumaa p. 044 752 1226