Neulekahvila

Neulekahvila käsityön ystäville, mahdollisuus myös kangaspuilla kutomiseen. Illassa myös kahvi- tai teetarjoilu ja hiljentymishetki. Tuo oma käsityö tullessasi, mutta voit tulla ilman käsityötäkin.

Neulekahvila eri-ikäsille käsitöiden ystäville. Myös mattojen kudontamahdollisuus. Kahvi- tai teetarjoilu sekä hiljentymishetki illan aikana. Tervetuloa!

Neulekahvila

Neulekahvila käsityön ystäville. Tuo oma käsityö tullessasi, mutta voit tulla ilman käsityötäkin. Neulekahvila parillisilla viikoilla. Illassa myös kahvi- tai teetarjoilu ja hiljentymishetki.

Seurakuntaretki Tyrnävälle

Kaikenikäisten seurakuntaretki Tyrnävälle (huom päivä!)
Lähtö S-marketilta klo 10. Ohjelmassa tutustuminen Tyrnävän kirkkoon, lounas seurakuntatalolla, jonka jälkeen saamme olla vieraana Tyrnävän seurakuntakerhossa. Paluumatkalla vierailemme vielä Myllykirjastolla ja meijerialueella. Lähtö takaisin Liminkaan n. klo 15
Ilmoittautumiset erityisruokavalioineen 9.10. mennessä kirkkoherranvirastoon p. 044 752 1220. Myös kerhossa voi ilmoittautua.
Retken hinta 5€, kerätään käteisellä linja-autossa. Hinta sisältää kyydin, lounaan ja kahvit kerhossa. Kerhon ohjelmassa arvontaa, halutessasi varaa arparaha taskuun. Lisätietoja Heini Karhumaa p. 044 752 1226