Vapaaehtoisten ulkoilupäivä Tuhkasenjärven partiokämpällä

Muu kuin seurakunnan tila

Tule mukaan ulkoilemaan, marjastamaan, istumaan nuotiolle, sauvakävelmään tai vaan tapaamaan uusia ja vanhoja tuttuja. Voit olla mukana hetken tai koko päivän esim. puolukoita poimien. Seurakunta tarjoaa kahvit ja makkarat. Ilmoittaudu 4.9. mennessä: marika.kamps(at)evl.fi tai 044 7521 243, jotta osaamme varata tarpeeksi evästä mukaan.

Tuhkasenjärven kämppä löytyy Paavolantien (86) varrelta. Tie kääntyy oikealle Escurialin jälkeen seuraavasta risteyksestä ja siitä vasemmalle "partiopolku" viitan mukaan. Lisätietoa kämpästä netissä: https://fi.scoutwiki.org/Limingan_Niittykärpät/Partiokämppä

pe 23.8. klo 0.00

Ilmoittautuminen Limingan rovastikunnan retkelle Kannuksen hiippakunnallisille lähetysjuhlille (la 7.9.) päättyy 23.8.

Limingan rovastikunnan retki hiippakunnan lähetysjuhlille Kannukseen la 7.9.
Lähtö klo 8 Limingan srk-talolta, Pappilantie 6, paluu n. klo 21:30.
Hinta 20-30€ (riippuu lähtijöiden määrästä).

Ilmoittautumiset 23.8. mennessä:
www.liminganseurakunta.fi tai Limingan srk:n khranvirasto, p. 044 752 1220.
Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on riittävästi.

Lisätietoja 19.-23.8. välillä:
Minna Sorvala 040 7797705,
minna.sorvala@evl.fi

Lähetyksen kesäiset pannarikahvit ja matkakertomuksia Venäjältä

Menossa mukana kirkkoherra Ilkka Tornberg ja kansainvälisen työn hiippakuntasihteeri Matti Laurila.

Matkakertomuksia, yhteislaulua ja hartaus.

Vapaaehtoinen kahvimaksu lähetystyölle

Omaishoitajien vertaistukiryhmä ja muistisairaiden toiminnallinen ryhmä

Omaishoitajien vertaistukiryhmä, ohjaajina seurakunnan diakoniatyöntekijä sekä sh Liisa Mettovaara. Muistisairaiden toiminnallista ryhmää ohjaa muistiluotsiohjaaja yhdessä vapaaehtoisten kanssa.