Kouluunlähtevien siunaaminen

Limingan kirkko

Kouluunlähtevien siunaaminen kirkossa

Toimittaa: Markku Tölli
Avustamassa: Ari-Kristian Natunen,Helena Hakkarainen,Mila Kimpimäki,Ritva Juvani,Tuija Mourujärvi
Muuta tietoa 1: Laulullinen kouluunlähtevien siunaamistilaisuus. Toivotaan vanhempaa, isovanhempaa, kummia tai muuta läheistä aikuista saattajaksi koulunsa aloittavalle.

Koko perheen yhteinen kerho, johon myös mummut ja papat ovat tervetulleita. Kirkonkylällä perhekerho kokoontuu tiistaisin ja keskiviikkoisin, voitte tulla sinä päivänä joka sopii teille paremmin. (1 perhekerho/perhe/viikko)

Koti-Pietilä