Lauluyhtye Corun kesäkonsertti

Lauluyhtye Corun kesäkonsertti Limingan kirkko

Karjasillan seurakunnan lauluyhtye Corun kesäkonsertti Limingan kirkossa ke 12.6.2019 klo 19.

Kuorossa laulaa 9 nuorta ja nuorta aikuista. Kuoroja johtaa Anna Haanpää-Vesenterä ja varajohtajana toimii Ada Vesenterä. Konsertissa lauluyhtyettä säestää Karjasillan seurakunnan kanttori Riitta Piippo. Coru levyttää yhdessä lapsikuoro aCorden kanssa seitsemän Chydeniuksen sävellystä syksyllä.

Konsertisssa vapaaehtoinen ohjelmamaksu 10e, joka käytetään kuoron esiintymis- ja virkistäytymismatkaan.

Laulut: Syysmetsässä, Laulu oravasta, Syleily, Toisenlainen onni, Lounatuulen laulu, Hyvästi, Ariel, Tule aurinko kaunis ja siirrä kuu.

Tervetuloa!

Celeste- nuorten kuoro

Celeste- nuorisokuoro on tarkoitettu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille tytöille ja pojille.

Naiskuoro Minka

Naiskuoro Minka laulaa pääosin uudempaa hengellistä musiikkia.

Celeste- nuorten kuoro