Suvilinnun laulut kehitysvammaisille, hoitajille ja omaisille

Suvilinnun lauluhetki Kehitysvammaisille, hoitajille ja omaisille Kirkon ulkomaan avun hyväksi.

Kesäkauden aloitus kehitysvammaisille Suvilinnun laulujen merkeissä. Mukana diakoni Ritva Sassali ja kanttori Mika Kotkarnata. Lopuksi kahvitajoilu. Ilmoittautumiset Ritvalle p. 0447521227 tiistaiksi 4.6. Tervetuloa läheltä ja kauempaakin!

Kierrätystori

Voit hakea ilmaiseksi tarvitsemaasi tavaraa mm. vaatteita, astioita, liinavaatteita ym. Voit myös lahjoittaa tarpeettomaksi jäänyttä.