Tupoksen Vanamo

Koko perheen yhteinen kerho, johon myös mummut ja papat ovat tervetulleita. Kerho kokoontuu Vanamon olohuoneessa, Kauppakaari 1, Tupos (yläkerta).

Perhekerhossa leikitään, lauletaan, lorutellaan ja hiljennytään alttarin äärelle. Tarjolla on kahvit ja mehut. Kerhossa tapaat muita aikuisia ja lapsetkin saavat ikätoveriensa seuraa.

Koko perheen yhteinen kerho, johon myös mummut ja papat ovat tervetulleita. Kirkonkylällä perhekerho kokoontuu tiistaisin ja keskiviikkoisin, voitte tulla sinä päivänä joka sopii teille paremmin. (1 perhekerho/perhe/viikko)

Koti-Pietilä