Päivä Käsitöille

Vietä päivä käsitöiden parissa!

Tuo mukanasi puikot/ompelukoneet ja käsityöprojektisi. Ruokamaksu 12€ (sis. lounas ja päivän kahvit).
Lounaan tuotto Limingan seurakunnan lähetystyön hyväksi.

Ilmoittaudu to 4.4. mennessä
sanna.mettovaara(at)evl.fi tai p. 040 7520 085

Lämpimästi tervetuloa!

Järjestäjinä Neulekahvila ja Lähetystyö

Limingan kirkko

Kauneimmat hengelliset laulut- yhteisvastuukonsertti

Kauneimmat hengelliset laulut - yhteisvastuukonsertti Limingan kirkossa su 17.2.2019 klo 18.
Illassa esiintyy neljä seurakunnan kuoroa: Tähdet -kuoro, Kirkkolaulajat, Celeste -kuoro ja Minka. Kuoronjohtajina Mika Kotkaranta ja Hanna Korri. Lisäksi konsertissa lauletaan yhteislauluna tutuimpia virsiä.
Yhteisvastuu 2019 tukee lasten ja nuorten koulutusta. Osallistumalla Yhteisvastuukeräykseen olet mukana tukemassa lasten ja nuorten koulutusta Suomessa ja maailman katastrofialueilla.

Lähetysvintillä voi tehdä käsitöitä joko omaksi iloksi tai lähetystyön hyväksi. Piipahtaa voi myös jutustelemaan. Ohjelmassa kuulumisia lähetyskentiltä, hartaus ja kahvit. Tervetuloa!