TOSIKKO toisen lapsen saaneille perheille

TOSIKKO ryhmä toisen lapsen saaneille vanhemmille ja lapsille. Yhteistä jakamista lapsiperheen arjesta. Lapsille leikkipaikka.

TOSIKKO ryhmä kahden lapsen lapsiperheille. Jaamme yhteisiä kokemuksia lapsiperheen arjesta, voimavaroista ja selviytymiskeinoista. Lapsille on oma leikkipaikka. Mukana kunnan varhaisen tuen perhetyöntekijä Maarit Rajander-Suoniemi sekä diakoni Ritva Sassali. Ilmoittautumiset Ritvalle p. 0447521227 vim. 11.2. mennessä. Tervetuloa!

Koko perheen yhteinen kerho, johon myös mummut ja papat ovat tervetulleita. Kirkonkylällä perhekerho kokoontuu tiistaisin ja keskiviikkoisin, voitte tulla sinä päivänä joka sopii teille paremmin. (1 perhekerho/perhe/viikko)

Koti-Pietilä