Koti-Pietilä

Koko perheen yhteinen kerho, johon myös mummut ja papat ovat tervetulleita. Kirkonkylällä perhekerho kokoontuu tiistaisin ja keskiviikkoisin, voitte tulla sinä päivänä joka sopii teille paremmin. (1 perhekerho/perhe/viikko)

Perhekerhossa leikitään, lauletaan, lorutellaan ja hiljennytään alttarin äärelle. Tarjolla on kahvit ja mehut. Kerhossa tapaat muita aikuisia ja lapsetkin saavat ikätoveriensa seuraa.

Tupoksen Vanamo

Lapsiparkki

1-6-vuotiaille liminkalaisille lapsille. Pientä evästä mukaan. Ethän tuo sairasta/nuhaista lasta parkkiin.