Koko perheen yhteinen kerho, johon myös mummut ja papat ovat tervetulleita. Kirkonkylällä perhekerho kokoontuu tiistaisin ja keskiviikkoisin, voitte tulla sinä päivänä joka sopii teille paremmin. (1 perhekerho/perhe/viikko)

Perhekerhossa leikitään, lauletaan, lorutellaan ja hiljennytään alttarin äärelle. Tarjolla on kahvit ja mehut. Kerhossa tapaat muita aikuisia ja lapsetkin saavat ikätoveriensa seuraa.

Ruokajakelu

Vapaaehtoiset noutavat aamulla kaupoista niiden lahjoittamaa ylijäämäruokaa, jota jaetaan niin kauan kun sitä riittää. Lisätietoja diakonissa Marika Kamps p. 044 7521 243

Limingan kirkko

Koulutielle siunaaminen elokuussa

Koulutielle siunaaminen Limingan kirkossa maanantaina 5. elokuuta kello 18. Laulullisen ja iloisen tilaisuuden kohokohta on kirkon etuosassa tapahtuva siunaaminen, johon koulunsa aloittava saapuu kummin, vanhemman, isovanhemman tai muun läheisen aikuisen saattamana.

Aamupuuro

Vapaaehtoiset kattavat euron maksavan aamupalan kaikille, tervetuloa syömään ja juttelemaan.