Lähetysvintillä voi tehdä käsitöitä joko omaksi iloksi tai lähetystyön hyväksi. Piipahtaa voi myös jutustelemaan. Ohjelmassa kuulumisia lähetyskentiltä, hartaus ja kahvit. Tervetuloa!

Lisätietoja: Lähetyssihteeri Sanna Mettovaara p. 040 752 0085 tai sanna.mettovaara(at)evl.fi

Limingan kirkko

Kauneimmat hengelliset laulut- yhteisvastuukonsertti

Kauneimmat hengelliset laulut - yhteisvastuukonsertti Limingan kirkossa su 17.2.2019 klo 18.
Illassa esiintyy neljä seurakunnan kuoroa: Tähdet -kuoro, Kirkkolaulajat, Celeste -kuoro ja Minka. Kuoronjohtajina Mika Kotkaranta ja Hanna Korri. Lisäksi konsertissa lauletaan yhteislauluna tutuimpia virsiä.
Yhteisvastuu 2019 tukee lasten ja nuorten koulutusta. Osallistumalla Yhteisvastuukeräykseen olet mukana tukemassa lasten ja nuorten koulutusta Suomessa ja maailman katastrofialueilla.

Seurakuntakerho

Liikutaan ja jumpataan jäsenet vetreiksi sekä mieli virkeäksi.