Nuorisokuoro Celeste

Limingan kirkko

Limingan seurakunnan nuorisokuoro Celeste yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille tytöille ja pojille.

Kuoroa johtaa kanttori Hanna Korri p. 044/7521242

Kauneimmat hengelliset laulut- yhteisvastuukonsertti

Kauneimmat hengelliset laulut - yhteisvastuukonsertti Limingan kirkossa su 17.2.2019 klo 18.
Illassa esiintyy neljä seurakunnan kuoroa: Tähdet -kuoro, Kirkkolaulajat, Celeste -kuoro ja Minka. Kuoronjohtajina Mika Kotkaranta ja Hanna Korri. Lisäksi konsertissa lauletaan yhteislauluna tutuimpia virsiä.
Yhteisvastuu 2019 tukee lasten ja nuorten koulutusta. Osallistumalla Yhteisvastuukeräykseen olet mukana tukemassa lasten ja nuorten koulutusta Suomessa ja maailman katastrofialueilla.

Naiskuoro Minka

Kuoro laulaa pääosin uudempaa hengellistä musiikkia. Kuoroon otetaan mukaan uusia laulajia. Tule rohkeasti mukaan tutustumaan!