Kauneimmat hengelliset laulut- yhteisvastuukonsertti

Kauneimmat hengelliset laulut- yhteisvastuukonsertti Limingan kirkko

Kauneimmat hengelliset laulut - yhteisvastuukonsertti Limingan kirkossa su 17.2.2019 klo 18.
Illassa esiintyy neljä seurakunnan kuoroa: Tähdet -kuoro, Kirkkolaulajat, Celeste -kuoro ja Minka. Kuoronjohtajina Mika Kotkaranta ja Hanna Korri. Lisäksi konsertissa lauletaan yhteislauluna tutuimpia virsiä.
Yhteisvastuu 2019 tukee lasten ja nuorten koulutusta. Osallistumalla Yhteisvastuukeräykseen olet mukana tukemassa lasten ja nuorten koulutusta Suomessa ja maailman katastrofialueilla.

Vapaa pääsy, kolehti yhteisvastuulle.

Limingan kirkko

Nuorisokuoro Celeste

Limingan seurakunnan nuorisokuoro Celeste yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille tytöille ja pojille.

Limingan kirkko

Naiskuoro Minka

Kuoro laulaa pääosin uudempaa hengellistä musiikkia. Kuoroon otetaan mukaan uusia laulajia. Tule rohkeasti mukaan tutustumaan!