Rakkauden voima - Ilkka Rytilahti luennoi

Osa I: Meidät on luotu rakkauteen ja vapauteen

Aika on ihmeellinen ulottuvuus. Ilman sitä ei olisi elämän lukemattomien tapahtumien ja hetkien jatkumoa, joista elämämme muodostuu ja historia koostuu.
Aika, johon elämämme on sidottu, ei kuitenkaan virtaa tasaisesti. Jokainen hetki on lahjaa, mutta kaikki hetket eivät ole yhtä merkittäviä. On erityisiä, ratkaisevia hetkiä, jotka antavat elämällemme sen merkittävimmän sisällön ja suunnan.
Siksi ei ole samantekevää, mitä nuo hetket ovat ja mitä niissä tapahtuu. Sen tähden myös Jumalan sana puhuu meille näiden ajankohtien merkityksestä. Hetkistä, jolloin hän erityisellä tavalla lähestyy ja kohtaa meitä, jotta me näkisimme olemassaolomme ja tarkoituksemme - emme vain oman ymmärryksemme ja edellytystemme pohjalta, vaan hänen, jonka tahdosta olemme olemassa.
Tässä jaksossa käydään läpi, mitä nämä Jumalan erityiset hetket ovat sekä mitä meidän on niissä tarkoitus nähdä ja löytää.

Seurakuntakerho

Hetki Raamatun äärellä Markku Töllin seurassa.

Limingan kirkko

Naiskuoro Minka

Kuoro laulaa pääosin uudempaa hengellistä musiikkia. Kuoroon otetaan mukaan uusia laulajia. Tule rohkeasti mukaan tutustumaan!