Konsertti "J.S. Bach ja muita mestareita" Kalevi Kiviniemi, urut

Konsertti  Limingan kirkko

Taiteilijatapaaminen klo 18
Ohjelma 15€
Levymyynti ennen ja jälkeen konsertin
Kaikki maksut käteisellä

Kansainvälisen urkutaiteilijan konsertti ja taiteilijatapaaminen Limingan kirkossa

Konserttiurkuri Kalevi Kiviniemi lukeutuu maailman huippu-urkureiden terävimpään kärkeen. Hän on viime vuonna konsertoinut maailman ykköspaikoissa, kuten Pariisin Notre Damessa, Leipzigin Gewandhausissa ja Moskovan Tschaikovski-salissa. Juuri ennen Limingan konserttia hän on palannut Saksan ja Serbian konserttikiertueelta. Kiviniemi on pitänyt mestarikursseja niin Suomessa kuin ulkomailla. Lahden kansainvälisen urkuviikon taiteellisena johtajana Kiviniemi toimi yhdentoista vuoden vuoden ajan.

Loistokkaasta kansainvälisestä urastaan huolimatta Kiviniemi pitää aivan yhtä suuressa arvossa konsertteja kotimaassaan, sen pienimmilläkin paikkakunnilla.
"Liminka tai Pariisi - samalla vakavuudella on urkupenkille istuuduttava," Kiviniemi lausahtaa. Tuntia ennen konserttia yleisö on tervetullut taiteilijatapaamiseen kirkossa, jossa taiteilija kertoo konsertin ohjelmasta ja urkutaiteesta. Yleisö voi myös esittää kysymyksiä taiteilijalle. Konsertti on osa Kiviniemen 60-vuotis-juhlakiertuetta.

Kiviniemi on tehnyt yli 160 levytystä ja saanut lukuisia levypalkintoja. Vuonna 2009 hän vastaanotti maamme merkittävimmän musiikkipalkinnon, Säveltaiteen valtionpalkinnon. Vuonna 2012 hänet lyötiin ritariksi Chevalier OCM -arvonimellä. Pro Cultura Tavastica et Fennica -mitalin hän vastaanotti vuonna 2014.

Lähetysvintti ja Tasaus-kahvila

Diak:n opiskelijat pitävät hartauden ja ohjaavat jumppatuokion.

Omaishoitajien vertaistukiryhmä ja muistisairaiden toiminnallinen ryhmä

Omaishoitajien vertaistukiryhmä, ohjaajina vs. diakoni Sanna Mettovaara ja sh Liisa Mettovaara. Muistisairaiden toiminnallista ryhmää ohjaa muistiluotsiohjaaja yhdessä vapaaehtoisten kanssa.

Neulekahvila

Neulekahvila käsitöiden ystäville