Seurakuntakerho

Matka pääsiäiseen, Oberammergaun kärsimysnäytelmä multimediaesityksenä, kesto 45 min. Vieraana rovasti Matti Häkkinen, joka kertoo oululaisen ryhmän matkasta Saksaan katsomaan tuota näytelmää vuonna 2010.
Musta surma riehui Euroopassa 1600-luvun alkuvuosikymmeninä. Baijerissa, Etelä-Saksassa Oberammergaun kyläläiset tekivät Jumalalle lupauksen ryhtyä esittämään Kristuksen kärsimysnäytelmää, mikäli kylä säästyisi kulkutaudilta. Näin kävikin. Nyt näytelmä on maailmankuulu. Sitä esitetään kymmenen vuoden välein edelleenkin pääosin kyläläisten omin voimin.

Seurakuntakerho

Opitaan tuntemaan sieniä Ultsi Lumpeen johdolla.

Kirkkolaulajat

Kirkkolaulajien harjotukset srk-talolla keskiviikkoisin klo 18.30 - 20.00

Limingan kirkko

Naiskuoro Minka

Kuoro laulaa pääosin uudempaa hengellistä musiikkia. Kuoroon otetaan mukaan uusia laulajia. Tule rohkeasti mukaan tutustumaan!