Kierrätystori

Kierrätystorilta voit hakea ilmaiseksi tarvitsemasi tai lahjoittaa ylimääräiseksi käynyttä tavaraa. Otamme vastaan vaatteita, liinavaatteita, leluja, astioita, koriste-esineitä ym. Huonekalut eivät torille mahdu. Lisää tietoa antaa diakonissa Marika Kamps p. 044 7521 243.

Koko perheen yhteinen kerho, johon myös mummut ja papat ovat tervetulleita. Kirkonkylällä perhekerho kokoontuu tiistaisin ja keskiviikkoisin, voitte tulla sinä päivänä joka sopii teille paremmin.

Tupoksen Vanamo

Vanamon lapsiparkki

Liminkalaisille 1-6 vuotiaille lapsille. Äiti tai isä voi sillä välin käydä asioilla tai nauttia omasta ajasta. Joka kerralle erillinen ilmoittautuminen.