Kierrätystori

Kierrätystorilta voit hakea tarvitsemaasi tavaraa ilmaiseksi. Voit myös lahjoittaa vaatetta, astioita, kenkiä, leluja, liinavaatteita ym.
Ylijäävät vaatteet ja tavarat kierrätetään vaatekeräyksiin tai SPR:n Konttiin.
Lisätietoja antaa diakonissa Marika Kamps p. 044 7521 243

Ylijäävät vaatteet ja tavarat kierrätetään vaatekeräyksiin tai SPR:n Konttiin

Koko perheen yhteinen kerho, johon myös mummut ja papat ovat tervetulleita. Kirkonkylällä perhekerho kokoontuu tiistaisin ja keskiviikkoisin, voitte tulla sinä päivänä joka sopii teille paremmin. (1 perhekerho/perhe/viikko)

Koti-Pietilä