Tähdet-kuoro

Tähdet-kuoro on harrastuskuoro, joka on tarkoitettu 1.-6.lk lapsille. Kuoron johtajana toimii kanttori Mika Kotkaranta.

Harjoitukset Limingan srk-talolla keskiviikkoisin klo 17-18.

Koko perheen yhteinen kerho, johon myös mummut ja papat ovat tervetulleita. Kirkonkylällä perhekerho kokoontuu tiistaisin ja keskiviikkoisin, voitte tulla sinä päivänä joka sopii teille paremmin. (1 perhekerho/perhe/viikko)

Koti-Pietilä

Tupoksen Vanamo

Koko perheen yhteinen kerho, johon myös mummut ja papat ovat tervetulleita. Kerho kokoontuu Vanamon olohuoneessa, Kauppakaari 1, Tupos (yläkerta).