Lapsiparkki

Tupoksen Vanamo

Limingan seurakunnan lapsiparkki 1-6-vuotiaille lapsille. Joka parkkiin on erillinen ilmoittautuminen.

Äiti tai isä voi sillä välin käydä asioilla tai nauttia omasta ajasta. Parkissa leikin lomassa hiljennytään ja vietetään eväshetki. Lapsille mukaan pientä välipalaa. Ethän tuo sairasta/nuhaista lasta parkkiin.

Lapsiparkkiin ilmoittaudutaan saman viikon tiistaina klo 10-12. Tuijalle puhelimitse 044-752 1230. (Ilmoittautumisajan jälkeen voi viestitsekin kysellä vapaita paikkoja.) Lapsiparkki on ollut niin suosittu, ettei sama lapsi välttämättä pääse useampaan parkkiin peräkkäin.

Koko perheen yhteinen kerho, johon myös mummut ja papat ovat tervetulleita. Kirkonkylällä perhekerho kokoontuu tiistaisin ja keskiviikkoisin, voitte tulla sinä päivänä joka sopii teille paremmin.

Vanamon lapsiparkki

Liminkalaisille 1-6 vuotiaille lapsille. Äiti tai isä voi sillä välin käydä asioilla tai nauttia omasta ajasta. Joka kerralle erillinen ilmoittautuminen.

Tupoksen Vanamo

Koko perheen yhteinen kerho, johon myös mummut ja papat ovat tervetulleita. Kerho kokoontuu Vanamon olohuoneessa, Kauppakaari 1, Tupos (yläkerta).