Tähdet-kuoro

Tähdet-kuoro on harrastuskuoro, joka on tarkoitettu 1.-6.lk lapsille. Kuoron johtajana toimii kanttori Mika Kotkaranta.

Harjoitukset Limingan srk-talolla keskiviikkoisin klo 17-18.

Kierrätystori

Voit hakea ilmaiseksi tarvitsemaasi tavaraa mm. vaatteita, astioita, liinavaatteita ym. Voit myös lahjoittaa tarpeettomaksi jäänyttä.

Limingan kirkko

Lauluyhtye Corun kesäkonsertti

Karjasillan seurakunnan lauluyhtye Corun kesäkonsertti Limingan kirkossa ke 12.6.2019 klo 19.

Kuorossa laulaa 9 nuorta ja nuorta aikuista. Kuoroja johtaa Anna Haanpää-Vesenterä ja varajohtajana toimii Ada Vesenterä. Konsertissa lauluyhtyettä säestää Karjasillan seurakunnan kanttori Riitta Piippo. Coru levyttää yhdessä lapsikuoro aCorden kanssa seitsemän Chydeniuksen sävellystä syksyllä.

Konsertisssa vapaaehtoinen ohjelmamaksu 10e, joka käytetään kuoron esiintymis- ja virkistäytymismatkaan.

Kierrätystori