Tupoksen Vanamo

Perhekerho on koko perheen yhteinen kokoontumispaikka, johon ovat tervetulleita myös mummut ja papat. Perhekerhot kokoontuvat kerran viikossa kirkonkylällä ja Tupoksessa. Ne ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse erikseen ilmoittautua.

Ohjaajina toimivat lastenohjaajat, joskus mukana myös vierailijoita tai muita seurakunnan työntekijöitä. Perhekerhossa leikitään, jutustellaan, kahvitellaan ja hiljennytään alttarin äärelle. Välillä ohjelmassa on ohjattua toimintaa, kuten laululeikkejä, loruttelua, askartelua tms.

Koko perheen yhteinen kerho, johon myös mummut ja papat ovat tervetulleita. Kirkonkylällä perhekerho kokoontuu tiistaisin ja keskiviikkoisin, voitte tulla sinä päivänä joka sopii teille paremmin.

Tupoksen Vanamo

Vanamon lapsiparkki

Liminkalaisille 1-6 vuotiaille lapsille. Äiti tai isä voi sillä välin käydä asioilla tai nauttia omasta ajasta. Joka kerralle erillinen ilmoittautuminen.