Yökahvila

Limingan kirkko

Kirkonmäellä tapahtuman nuorten jatkot. Yökahvilassa voi tutustua kirkkoon, pelata lautapelejä ja jutustella kahvin/teen äärellä. Illan päättää tuttuun tapaan iltapala ja hartaus. HUOM! Kulku yökahvilaan vain pääoven kautta.

Nuorisokuoro Celeste

Limingan seurakunnan nuorisokuoro Celeste yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille tytöille ja pojille.

Naiskuoro Minka

Kuoro laulaa pääosin uudempaa hengellistä musiikkia. Kuoroon otetaan mukaan uusia laulajia. Tule rohkeasti mukaan tutustumaan!

Nuorisonurkka

Nuorten raamis

Raamiksessa käydään läpi Johanneksen evankeliumia ja hyödynnetään bible journaling -menetelmää. Ryhmä on aloittanut keväällä 2018.