Lapsiparkki

Tupoksen Vanamo

Lapsiparkki 1-6-vuotiaille liminkalaisille lapsille. Äiti tai isä voi sillä välin käydä asioilla tai nauttia hetken omasta ajasta. Lapsianne hoitaa seurakunnan lastenohjaajat. Lapsiparkissa leikitään, hiljennytään ja vietetään eväshetki. Parkki on maksuton ja siihen on joka kerralle erillinen ilmoittautuminen.

Ilmoittautuminen saman viikon tiistaina klo 10-12 Tuijalle puhelimitse 044-7521230. (Ilmoittautumisajan jälkeen voi kysellä viestitsekin vapaita paikkoja.) Lapsiparkki on ollut niin suosittu, ettei sama lapsi välttämättä pääse useampaan kertaan parkkiin.

Koko perheen yhteinen kerho, johon myös mummut ja papat ovat tervetulleita. Kirkonkylällä perhekerho kokoontuu tiistaisin ja keskiviikkoisin, voitte tulla sinä päivänä joka sopii teille paremmin.

Vanamon lapsiparkki

Liminkalaisille 1-6 vuotiaille lapsille. Äiti tai isä voi sillä välin käydä asioilla tai nauttia omasta ajasta. Joka kerralle erillinen ilmoittautuminen.

Tupoksen Vanamo

Koko perheen yhteinen kerho, johon myös mummut ja papat ovat tervetulleita. Kerho kokoontuu Vanamon olohuoneessa, Kauppakaari 1, Tupos (yläkerta).