Perhekerho on koko perheen yhteinen kokoontumispaikka, johon ovat tervetulleita myös mummut ja papat. Perhekerhot kokoontuvat kerran viikossa kirkonkylällä ja Tupoksessa. Ne ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse erikseen ilmoittautua. (Voit käydä tutustumassa molempiin kylän kerhopaikkoihin, mutta tarkoituksena olisi, että valitset sitten kummassa alat käymään, ettei kerhot paisu liian suuriksi.)

Ohjaajina toimivat lastenohjaajat, joskus mukana myös vierailijoita tai muita seurakunnan työntekijöitä. Perhekerhossa leikitään, jutustellaan, kahvitellaan ja hiljennytään alttarin äärelle. Välillä ohjelmassa on ohjattua toimintaa, kuten laululeikkejä, loruttelua, askartelua tms.

Tupoksen Vanamo

Koko perheen yhteinen kerho, johon myös mummut ja papat ovat tervetulleita. Kerho kokoontuu Vanamon olohuoneessa, Kauppakaari 1, Tupos (yläkerta).

Koti-Pietilä

Koko perheen yhteinen kerho, johon myös mummut ja papat ovat tervetulleita. Kirkonkylällä perhekerho kokoontuu tiistaisin ja keskiviikkoisin, voit tulla sinä päivänä joka sopii teille paremmin.

Esikko

Esikko ryhmä ensimmäisen lapsen saaneille perheille.