Kesäinen lauluhetki

Lauletaan kaiken Kansan kesälauluja yhdessä kanttorin säestyksellä, jutellaan ja juodaan kahvia. Tilaisuus on maksuton. Mukana diakonissa Marika Kamps sekä kanttorina Tiina Saukkoriipi-Haapala.

Tupoksen Vanamo

Koko perheen yhteinen kerho, johon myös mummut ja papat ovat tervetulleita. Kerho kokoontuu Vanamon olohuoneessa, Kauppakaari 1, Tupos (yläkerta).

Koti-Pietilä

Koko perheen yhteinen kerho, johon myös mummut ja papat ovat tervetulleita. Kirkonkylällä perhekerho kokoontuu tiistaisin ja keskiviikkoisin, voit tulla sinä päivänä joka sopii teille paremmin.

Esikko

Esikko ryhmä ensimmäisen lapsen saaneille perheille.