Kesäinen lauluhetki

Lauletaan kaiken Kansan kesälauluja yhdessä kanttorin säestyksellä, jutellaan ja juodaan kahvia. Tilaisuus on maksuton. Mukana diakonissa Marika Kamps sekä kanttorina Tiina Saukkoriipi-Haapala.

Neulekahvila

Neulekahvila käsitöiden ystäville

Koko perheen yhteinen kerho, johon myös mummut ja papat ovat tervetulleita. Kirkonkylällä perhekerho kokoontuu tiistaisin ja keskiviikkoisin, voitte tulla sinä päivänä joka sopii teille paremmin.

Tupoksen Vanamo

Koko perheen yhteinen kerho, johon myös mummut ja papat ovat tervetulleita. Kerho kokoontuu Vanamon olohuoneessa, Kauppakaari 1, Tupos (yläkerta).