Tupoksen kesäkahvila

Tupoksen Vanamo

Tupoksen ohjelmallinen kesäkahvila Vanamon olohuoneessa kaikenikäisille vauvasta vaariin.

Kesäkahvilassa tutustutaan uusiin ihmisiin, kahvitellaan, jutustellaan, leikitään ja vietetään mukavaa aikaa yhdessä. Mukana seurakunnan eri työntekijöitä. Tervetuloa!

Koko perheen yhteinen kerho, johon myös mummut ja papat ovat tervetulleita. Kirkonkylällä perhekerho kokoontuu tiistaisin ja keskiviikkoisin, voitte tulla sinä päivänä joka sopii teille paremmin. (1 perhekerho/perhe/viikko)

Koti-Pietilä