Aikuisrippikoulu

Rippikoulu Limingan seurakunnassa

Vuonna 2019 Limingan seurakunnassa järjestetään 5 rippileiriä sekä lisäksi päivärippikoulu.

Alta löytyy tärkeät päivämäärät, ryhmien aikataulut sekä muuta tietoa ja materiaalia.

Vuoden 2019 rippikoulut:

16.-23.7. Törmälän tila, Siikajoki

Su 28.7.

Henkilötietolomake rippikoulua varten

Tarvittaessa lataa lomake tästä ja palauta täytettynä kirkkoherranvirastoon.

Leirimaksu:

Rippikoululaiselle itse rippikoulu ei maksa mitään, mutta rippileirille osallistuvilta peritään pieni osa viikon täyshoidosta ja muista leirin kustannuksista. Limingan seurakunnan rippileiri maksaa 71€. Päivärippikoulu on automaattisesti kaikille ilmainen. Perheen taloudellinen tilanne ei kuitenkaan saa olla kenellekään este käydä rippikoulua leirimuotoisena. Taloudellisista syistä johtuen leirimaksusta voi saada alennusta tai vapautuksen.

Rippileiri muualla

Jos liminkalainen käy rippikoulun muualla kuin seurakunnan omassa rippikoulussa, ilmoita siitä tänne, jotta saat tietoa kotiseurakuntaan tutustumisesta.

Kotiseurakuntaan tutustumiseen kuuluu:

- Su 14.10. klo 15 Rippikoulukauden avausjumalanpalvelus Limingan kirkossa kaikille muualla rippikoulunsa käyville ja  heidän huoltajilleen.

- Su 16.12 klo 11 jumalanpalvelus- ja ehtoollisopetus ja klo 12 messu Limingan kirkossa.

- Neljä omaehtoista osallistumista kotiseurakunnan jumalanpalvelukseen sekä viisi seurakunnan muihin tilaisuuksiin osallistumista.

- Opetustilaisuus, jonka aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Lisätietoja Olli Seikkula, 044 7521231, olli.seikkula@evl.fi