Aikuisrippikoulu

Ilmoittautuminen vuoden 2020 rippikouluun

Limingan seurakunnan rippikouluun ilmoittautumisaika oli 8.-22.9.2019.

Mikäli osallistut toisen seurakunnan tai jonkin järjestön rippikouluun, ilmoita siitä tänne.

Limingan seurakunnan rippikouluryhmät v. 2020:

Ryhmä

Kesä 5

28.7.-3.8.

9.8.

Rippikoulu alkoi nuorten ja vanhempien yhteisellä jumalanpalveluksella Limingan kirkossa su 13.10.
Jumalanpalvelus oli ensimmäinen osa rippikoulua, joten poissaolo tulee korvata sovitusti.

Leirimaksu:

Rippikoululaiselle itse rippikoulu ei maksa mitään, mutta rippileirille osallistuvilta peritään pieni osa viikon täyshoidosta ja muista leirin kustannuksista. Limingan seurakunnan rippileiri maksaa 71€. Päivärippikoulu on automaattisesti kaikille ilmainen. Perheen taloudellinen tilanne ei kuitenkaan saa olla kenellekään este käydä rippikoulua leirimuotoisena. Taloudellisista syistä johtuen leirimaksusta voi saada alennusta tai vapautuksen.

Rippileiri muualla

Jos liminkalainen käy rippikoulun muualla kuin seurakunnan omassa rippikoulussa, ilmoita siitä tänne, jotta saat tietoa kotiseurakuntaan tutustumisesta.

Kotiseurakuntaan tutustumiseen kuuluu:
- Rippikoulukauden avausjumalanpalvelus Limingan kirkossa su klo 13.10. klo 13 kaikille muualla rippikoulunsa käyville ja  heidän huoltajilleen.
- Jumalanpalvelus- ja ehtoollisopetus sekä messu Limingan kirkossa.
- Neljä omaehtoista osallistumista kotiseurakunnan jumalanpalvelukseen sekä viisi seurakunnan muihin tilaisuuksiin osallistumista.
- Loppukeväästä järjestettävä opetustilaisuus.

Lisätietoja Olli Seikkula, 044 7521231, olli.seikkula@evl.fi

Henkilötietolomake rippikoulua varten

Nuorille jaetaan henkilötietolomakkeet ensimmäisessä kokoontumisessa. Tarvittaessa lataa lomake tästä ja palauta täytettynä kirkkoherranvirastoon.