Aikuisrippikoulu

Ilmoittautuminen vuoden 2021 rippikouluun

Ilmoittautumisaika Limingan omille leireille tai päiväkouluun on päättynyt.  Jos myöhästyit mutta haluat vielä mukaan, kysele mahdollisi leiripaikkoja rippikoulupapilta (yhteystieto alempana)

Mikäli olet Limingan seurakunnan jäsen mutta käyt rippileirisi jossain muualla (esim SRK:n rippikoulun Siikatörmällä tai urheilurippikoulun Kuortaneella...), pitää sinun silti ilmoittautua Limingan seurakuntaan, muuten et saa rippikoulua suoritettua -  ilmoita siitä tänne

Kaikissa rippikouluun liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä rippikoulusta vastaavaan pappiin, Matias Leskiseen, puh 044 752 1231, sähköposti matias.leskinen(at)evl.fi

Limingan seurakunnan rippikouluryhmät v. 2021

selviää myöhemmin

Seurakunnan tilat

selviää myöhemmin

JOKAISELLE RIPPIKOULUUN ILMOITTAUTUNEELLE ON SÄHKÖPOSTILLA LÄHETETTY INFOLAPPU, JOSSA ON TÄRKEÄÄ TIETOA

Infolapusta selviää ensimmäisten kokoontumisten ajat ja paikat sekä Limingan seurakunnan leireille tai päiväkouluun tulevien ryhmäjako.  Infolapusta selviää myös ryhmäsi papin nimi ja yhteystieto. Jos et ole saanut infolappua, ole yhteydessä rippikoulupappi Matias Leskiseen puh 044 752 1231.

Leirimaksu

Rippikoululaiselle itse rippikoulu ei maksa mitään, mutta rippileirille osallistuvilta peritään pieni osa viikon täyshoidosta ja muista leirin kustannuksista. Päivärippikoulu on ilmainen. Perheen taloudellinen tilanne ei kuitenkaan ole kenellekään este käydä rippikoulua leirimuotoisena: Taloudellisista syistä johtuen leirimaksusta voi saada vapautuksen.  Leiri-infotilaisuudessa ja vanhempainillassa kerrotaan miten vapautusta voi anoa.  Huomatkaa, että anomus tulee jättää ennen leiriä.

Rippileiri muualla

Kotiseurakuntaan tutustumiseen kuuluu:
- Jumalanpalvelus- ja ehtoollisopetus sekä siihen liittyvä messu Limingan kirkossa.
- Neljä omaehtoista osallistumista kotiseurakunnan jumalanpalvelukseen sekä neljä seurakunnan muihin tilaisuuksiin osallistumista.
- Loppukeväästä rippikoulukorttien tarkastus

Henkilötietolomake

Limingan seurakunnan omiin rippikouluhun tuleville jaetaan henkilötietolomakkeet ensimmäisessä kokoontumisessa.  Henkilötietolomakkeessa kysytään mm. allergioista ja ruokavalioista sekä muista rippikoulun suorittamiseen vaikuttavista asioista.  Kotona huoltajan kanssa täytetty henkilötietolomake palautetaan ohjeen mukaan.  Lomakkeissa annettu tieto on luottamuksellista.  Lomakkeet hävitetään rippikoulun jälkeen.