Aikuisrippikoulu

Ilmoittautuminen vuoden 2021 rippikouluun

Ilmoittautumisaika Limingan omille leireille tai päiväkouluun on päättynyt.  Jos myöhästyit mutta haluat vielä mukaan, kysele mahdollisi leiripaikkoja rippikoulupapeilta (katso yhteystiedot alempaa).

Mikäli olet Limingan seurakunnan jäsen mutta käyt rippileirisi jossain muualla (esim SRK:n rippikoulun Siikatörmällä tai urheilurippikoulun Kuortaneella...), pitää sinun silti ilmoittautua Limingan seurakuntaan, muuten et saa rippikoulua suoritettua. Pidämme  ilmoittautumislinkin auki vielä jonkin aikaa.       ilmoita siitä tänne

Mieltä askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä rippikoulusta vastaaviin pappeihin Markku Välimäkeen (markku.valimaki@evl.fi 044 7521240) ja Eeva Mertaniemeen (eeva.mertaniemi@evl.fi, 044 7521224)

Limingan seurakunnan rippikouluryhmät v. 2021

selviää myöhemmin

Seurakunnan tilat

selviää myöhemmin

RIPPIKOULUN ALOITUSJUMALANPALVELUKSET ON PERUTTU KORONATILANTEEN VAROTOIMENPITEENÄ.   LÄHETÄMME JOKAISELLE RIPPIKOULUUN ILMOITTAUTUNEELLE INFOLAPUN SÄHKÖPOSTILLA ENNEN SYYSLOMAA.

Infolapusta selviää ensimmäisten kokoontumisten ajat ja paikat sekä Limingan seurakunnan leireille tai päiväkouluun tulevien ryhmäjako.

Leirimaksu:

Rippikoululaiselle itse rippikoulu ei maksa mitään, mutta rippileirille osallistuvilta peritään pieni osa viikon täyshoidosta ja muista leirin kustannuksista. Päivärippikoulu on ilmainen. Perheen taloudellinen tilanne ei kuitenkaan ole kenellekään este käydä rippikoulua leirimuotoisena: Taloudellisista syistä johtuen leirimaksusta voi saada alennusta tai vapautuksen.

Rippileiri muualla

Kotiseurakuntaan tutustumiseen kuuluu:
- Jumalanpalvelus- ja ehtoollisopetus sekä messu Limingan kirkossa.
- Neljä omaehtoista osallistumista kotiseurakunnan jumalanpalvelukseen sekä viisi seurakunnan muihin tilaisuuksiin osallistumista.
- Loppukeväästä järjestettävä opetustilaisuus.

Henkilötietolomake rippikoulua varten

Nuorille jaetaan henkilötietolomakkeet ensimmäisessä kokoontumisessa. Tarvittaessa lataa lomake tästä ja palauta täytettynä kirkkoherranvirastoon.