Aikuisrippikoulu

Ilmoittautuminen vuoden 2020 rippikouluun

Vuonna 2020 Limingan seurakunnassa on mahdollista suorittaa rippikoulu osallistumalla joko päiväopetukseen tai rippileirille. Kaikkien liminkalaisten nuorten, aikoopa käydä rippikoulun kotiseurakunnassaan tai jossain muualla, tulee ilmoittautua kotiseurakuntaan alla olevista linkeistä.

Ilmoittautumisessa ei ratkaise nopeus, joten ennen ilmoittautumista tutustu huolella alla oleviin ohjeisiin tai rippikouluinfossa jaettuun monisteeseen. Lisätietoja Olli Seikkula, 044 7521231, olli.seikkula@evl.fi

Limingan seurakunnan rippileireille tai päivärippikouluun ilmoittaudutaan tästä linkistä . Ilmoittautumisaika on 8.-22.9.2019.

Mikäli osallistut toisen seurakunnan tai jonkin järjestön rippikouluun, ilmoita siitä tänne.

Rippileiri tai päivärippikoulu Limingassa

Ennen ilmoittautumista keskustele huoltajasi kanssa sopivista ryhmävaihtoehdoista. Ilmoittautumisen yhteydessä sinun tulee laittaa rippikouluvaihtoehdot toivomaasi järjestykseen. Lisätietoja kohdassa voit ilmoittaa, mikäli jokin leiri ei sinulle sovi. Valitse ryhmä sen mukaan, mihin konfirmaatioon pääset. (Konfirmaatioaikaa on mahdollista vaihtaa vain sairastapauksessa.)

Ilmoittautumisen jälkeen saat kaverikoodin, jonka voit antaa kaverillesi, mikäli haluat päästä hänen kanssaan samalle leirille. Samalle leirille pääsyä voi toivoa yhden kaverin tai korkeintaan muutaman hengen kaveriporukan kanssa. Ilmoittautumislomakkeella kysytään, kumpi on sinulle tärkeämpää:

1) päästä samalle leirille kaverisi kanssa vai

2) päästä toivomallesi leirille.

Mieti siis asiaa etukäteen! Niin mukavaa kuin se olisikin, molempia toiveita ei valitettavasti ole mahdollista jokaisen kohdalla toteuttaa.

Huom! Kesän kaksi ensimmäistä leiriä ovat viime vuosina olleet kaikkein suosituimmat. Talvileiri ja muut kesän leirit ovat kuitenkin vähintään yhtä mukavia!

Kaverin kanssa samaan ryhmään pääsyn varmistatte todennäköisesti parhaiten, jos listaatte talven tai kesän muut leirit rankingissanne mahdollisimman korkealle.

Limingan seurakunnan rippikouluryhmät v. 2020:

Ryhmä

Kesä 5

28.7.-3.8.

9.8.

Rippikoulu alkaa nuorten ja vanhempien yhteisellä jumalanpalveluksella Limingan kirkossa su 13.10.

Tervetuloa mukaan koko perhe!

• Klo 15.00 kokoontuvat perheet, joiden nuori on ilmoittautunut Limingan seurakunnan rippileirille.
  • Klo 13.00 kokoontuvat perheet, joiden nuori on ilmoittautunut jonkin järjestön tai toisen seurakunnan rippileirille.

Jumalanpalveluksen jälkeen annamme lyhyesti tietoa rippikoulusta sekä ilmoitamme leirien ryhmäjaon. Tilaisuuden kesto on kokonaisuudessaan noin 1,5 tuntia. Jumalanpalvelus on ensimmäinen osa rippikoulua, joten poissaolo tulee korvata sovitusti.

Leirimaksu:

Rippikoululaiselle itse rippikoulu ei maksa mitään, mutta rippileirille osallistuvilta peritään pieni osa viikon täyshoidosta ja muista leirin kustannuksista. Limingan seurakunnan rippileiri maksaa 71€. Päivärippikoulu on automaattisesti kaikille ilmainen. Perheen taloudellinen tilanne ei kuitenkaan saa olla kenellekään este käydä rippikoulua leirimuotoisena. Taloudellisista syistä johtuen leirimaksusta voi saada alennusta tai vapautuksen.

Rippileiri muualla

Jos liminkalainen käy rippikoulun muualla kuin seurakunnan omassa rippikoulussa, ilmoita siitä tänne, jotta saat tietoa kotiseurakuntaan tutustumisesta. Vuoden 2020 rippikouluun ilmoittaudutaan 8.-22.9.

Kotiseurakuntaan tutustumiseen kuuluu:
- Rippikoulukauden avausjumalanpalvelus Limingan kirkossa su klo 13.10. klo 13 kaikille muualla rippikoulunsa käyville ja  heidän huoltajilleen.
- Jumalanpalvelus- ja ehtoollisopetus sekä messu Limingan kirkossa.
- Neljä omaehtoista osallistumista kotiseurakunnan jumalanpalvelukseen sekä viisi seurakunnan muihin tilaisuuksiin osallistumista.
- Loppukeväästä järjestettävä opetustilaisuus.

Lisätietoja Olli Seikkula, 044 7521231, olli.seikkula@evl.fi

Henkilötietolomake rippikoulua varten

Nuorille jaetaan henkilötietolomakkeet ensimmäisessä kokoontumisessa. Tarvittaessa lataa lomake tästä ja palauta täytettynä kirkkoherranvirastoon.