Kesäkahvila

Tupoksen Vanamo

Avoin kesäkahvila kaikenikäisille. Ohjelmassa lapsille leikkiä, aikuisille teemallinen porinatuokio sekä yhteinen hiljentyminen lopuksi. Mukana seurakunnan diakoniatyöntekijöitä. Tervetuloa! Tuo ystäväsikin.

Raamattuopetus Rakkauden voima

Ilkka Rytilahden raamattuopetuksen 3. osa "Meidät on tarkoitettu vahvistumaan ja uudistumaan".
Kolehti Kansanlähetyksen raamattukoulutustyölle.
Tervetuloa!

Lähetysvintin adventti -ja päätösjuhla

Lähetysvintin maanantaitoiminta päättyy ja on aika siirtyä uudenlaisen toiminnan pariin. Lämmin kiitos kaikille vuosien aikana mukana olleille.

Ommaiskahvila / Omaishoitajien vertaistukiryhmä ja muistisairaiden toiminnallinen ryhmä

Aiheena omaishoitajien lomat ja kuntoutuskurssit. Asiantuntijana Rokuan Kuntoutus Oy. Paikalla myös Oulun seudun omaishoitajat ry:n omaistoiminnan ohjaaja Minna Hernberg. Sekä ryhmissä käyneille jo tutuksi tulleet Liisa, Heini, Juulia ja Annikki.