Aamupuuro

Vapaaehtoiset kattavat euron maksavan aamupalan kaikille, tervetuloa syömään ja juttelemaan

Mukana diakonissa Marika Kamps p.0447521243

Omaishoitajien vertaistukiryhmä ja muistisairaiden toiminnallinen ryhmä

Omaishoitajien vertaistukiryhmä, ohjaajina seurakunnan diakoniatyöntekijä sekä sh Liisa Mettovaara. Muistisairaiden toiminnallista ryhmää ohjaa muistiluotsiohjaaja yhdessä vapaaehtoisten kanssa.

Neulekahvila

Neulekahvila käsityön ystäville, mahdollisuus myös kangaspuilla kutomiseen. Illassa myös kahvi- tai teetarjoilu ja hiljentymishetki. Tuo oma käsityö tullessasi, mutta voit tulla ilman käsityötäkin.

kierrätystori

Torilta löytyy vaatteita, leluja, astioita, liinavaatteita ym. tavaraa, jota voit hakea tarpeesi mukaan ilmaiseksi. Voit myös lahjoittaa ylimääräistä, hyväkuntoista vaatetta ja tavaraa. Emme ota vastaan sähkölaitteita.