Raamattuopetus Rakkauden voima

Ilkka Rytilahden raamattuopetuksen 3. osa "Meidät on tarkoitettu vahvistumaan ja uudistumaan".
Kolehti Kansanlähetyksen raamattukoulutustyölle.
Tervetuloa!

III: MEIDÄT ON TARKOITETTU VAHVISTUMAAN JA UUDISTUMAAN

Ihmisen elämä ja voimat ovat parhaimmillaankin hyvin rajalliset. Kaikki meissä itsessämme on lopulta ehtyvää.

Halki Raamatun kulkee ajatus elämämme uudistumisesta. Tähän kuuluu se, että Jumala haluaa olla läsnä elämässämme. Henkilökohtaisesti ja läheisesti. Hänen läsnäolonsa ja mahdollisuutensa meidän elämässämme ylittävät sen, mitä olemme omassa varassamme. Se vahvistaa meitä kohtaamaan elämän haasteita, velvoitteita ja koettelemuksia.

Mille suhde Jumalaan perustuu? Millaisesta yhteydestä on kyse? Mitä Jeesuksen lupaus Pyhän Hengen lähettämisestä ja tehtävästä elämässämme pitävät sisällään? Kuka Pyhä Henki on, mitä hän vaikuttaa ja miten hän toimii? Mitä hänen läsnäolonsa ja voimansa on arjessamme?

Raamattuopetussarjan viimeinen osa 4.5.2020 klo 18.

Koko kylän puurojuhla

Tervetuloa yhteiselle, maksuttomalle puuro -ja torttukahvitarjoilulle. Vaihtuvat ohjelmatuokiot tasatunnein, puuroa tarjolla koko päivän.

OSAOn salissa

Celeste- nuorten kuoro

Celeste- nuorisokuoro on tarkoitettu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille tytöille ja pojille.

OSAOn salissa

Naiskuoro Minka

Naiskuoro Minka laulaa pääosin uudempaa hengellistä musiikkia.