Hiljaisiin hetkiin - Konsertti

Limingan kirkko

Baritoni Pekka Peltomaa, Pianisti ja Urkuri Jukka Leutonen sekä sellisti Harri Österman pitävät konsertin Limingan Kirkossa su 17.11. 2019. Ohjelmassa on hengellisiä lauluja pianon, urkujen ja sellon säestyksellä, Jukka Leutosen esityksiä Mozartin ja Chopinin tunnelmallisista teoksista sekä pianolla improvisoiden. J.S. Bachin soolosellomusiikkia sekä suomalaista sello-pianomusiikkia sisältyy myös ohjelmaan.

Vapaa pääsy

Kauneimmat joululaulut

Mukana Lakeuden huiluorkesteri.
Kolehti Suomen Lähetysseuran kautta kehitysmaiden kaikkein heikoimmassa asemassa oleville lapsille.

OSAOn salissa

Celeste- nuorten kuoro

Celeste- nuorisokuoro on tarkoitettu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille tytöille ja pojille.

Kauneimmat joululaulut