Seurakuntaretki Tyrnävälle

Kaikenikäisten seurakuntaretki Tyrnävälle (huom päivä!)
Lähtö S-marketilta klo 10. Ohjelmassa tutustuminen Tyrnävän kirkkoon, lounas seurakuntatalolla, jonka jälkeen saamme olla vieraana Tyrnävän seurakuntakerhossa. Paluumatkalla vierailemme vielä Myllykirjastolla ja meijerialueella. Lähtö takaisin Liminkaan n. klo 15
Ilmoittautumiset erityisruokavalioineen 9.10. mennessä kirkkoherranvirastoon p. 044 752 1220. Myös kerhossa voi ilmoittautua.
Retken hinta 5€, kerätään käteisellä linja-autossa. Hinta sisältää kyydin, lounaan ja kahvit kerhossa. Kerhon ohjelmassa arvontaa, halutessasi varaa arparaha taskuun. Lisätietoja Heini Karhumaa p. 044 752 1226

Tervetuloa

Raamattuopetus Rakkauden voima

Ilkka Rytilahden raamattuopetuksen 3. osa "Meidät on tarkoitettu vahvistumaan ja uudistumaan".
Kolehti Kansanlähetyksen raamattukoulutustyölle.
Tervetuloa!

Lähetysvintin adventti -ja päätösjuhla

Lähetysvintin maanantaitoiminta päättyy ja on aika siirtyä uudenlaisen toiminnan pariin. Lämmin kiitos kaikille vuosien aikana mukana olleille.

Ommaiskahvila / Omaishoitajien vertaistukiryhmä ja muistisairaiden toiminnallinen ryhmä

Aiheena omaishoitajien lomat ja kuntoutuskurssit. Asiantuntijana Rokuan Kuntoutus Oy. Paikalla myös Oulun seudun omaishoitajat ry:n omaistoiminnan ohjaaja Minna Hernberg. Sekä ryhmissä käyneille jo tutuksi tulleet Liisa, Heini, Juulia ja Annikki.