Palleroparkki

Tupoksen Vanamo

1-6-vuotiaille liminkalaisille lapsille. Ilmoittautuminen Tuijalle 044-752 1230 saman viikon torstaihin mennessä. Pienet eväät mukaan.

Voit tuoda lapsesi hoitoon ja käydä itse asioilla tai nauttia hetken omasta ajasta. Parkissa leikitään, pelaillaan, piirretään, lauletaan ym. Lapsia hoitavat seurakunnan lastenohjaajat. Ethän tuo sairasta/nuhaista lasta parkkiin.

Raamattuopetus Rakkauden voima

Ilkka Rytilahden raamattuopetuksen 3. osa "Meidät on tarkoitettu vahvistumaan ja uudistumaan".
Kolehti Kansanlähetyksen raamattukoulutustyölle.
Tervetuloa!

Ommaiskahvila / Omaishoitajien vertaistukiryhmä ja muistisairaiden toiminnallinen ryhmä

Aiheena omaishoitajien lomat ja kuntoutuskurssit. Asiantuntijana Rokuan Kuntoutus Oy. Paikalla myös Oulun seudun omaishoitajat ry:n omaistoiminnan ohjaaja Minna Hernberg. Sekä ryhmissä käyneille jo tutuksi tulleet Liisa, Heini, Juulia ja Annikki.