Suvilinnun laulut kehitysvammaisille, hoitajille ja omaisille

Suvilinnun lauluhetki Kehitysvammaisille, hoitajille ja omaisille Kirkon ulkomaan avun hyväksi.

Kesäkauden aloitus kehitysvammaisille Suvilinnun laulujen merkeissä. Mukana diakoni Ritva Sassali ja kanttori Mika Kotkarnata. Lopuksi kahvitajoilu. Ilmoittautumiset Ritvalle p. 0447521227 tiistaiksi 4.6. Tervetuloa läheltä ja kauempaakin!

Omaishoitajien vertaistukiryhmä ja muistisairaiden toiminnallinen ryhmä

Omaishoitajien vertaistukiryhmä, ohjaajina seurakunnan diakoniatyöntekijä sekä sh Liisa Mettovaara. Muistisairaiden toiminnallista ryhmää ohjaa muistiluotsiohjaaja yhdessä vapaaehtoisten kanssa.

kierrätystori

Torilta löytyy vaatteita, leluja, astioita, liinavaatteita ym. tavaraa, jota voit hakea tarpeesi mukaan ilmaiseksi. Voit myös lahjoittaa ylimääräistä, hyväkuntoista vaatetta ja tavaraa. Emme ota vastaan sähkölaitteita.

Aamupuuro

Vapaaehtoiset kattavat euron maksavan aamupalan kaikille, tervetuloa syömään ja juttelemaan