Aikuisrippikoulu

Ilmoittautuminen vuoden 2021 rippikouluun

Ilmoittautuminen vuoden 2021 rippikouluihin tapahtuu syys-lokakuun taitteessa, 27.9.-4.10. välisenä aikana. Lisätietoa ilmoittautumisesta ja vuoden 2021 rippikoulutarjonnasta lähetetään postitse kaikille ensi vuonna 15 vuotta täyttäville Limingan seurakunnan jäsenille. Lisäksi rippikouluun ilmoittautumisesta tiedotetaan Rauhan tervehdys -lehdessä, Limingan seurakunnan somekanavilla sekä täällä seurakunnan kotisivuilla. Rippikoulun voi käydä kuka vaan ensi vuonna 15 vuotta täyttävä. Vaikka et olisi evankelisluterilaisen kirkon jäsen, olet erittäin tervetullut käymään rippikoulun. Siinä tapauksessa emme kuitenkaan voi lähettää sinulle henkilökohtaisesti postia, joten seuraa tänne päivittyvää infoa.

Mikäli olet Limingan seurakunnan jäsen mutta käyt rippileirisi jossain muualla, pitää sinun ilmoittautua Limingan seurakuntaan. Mikäli osallistut toisen seurakunnan tai jonkin järjestön rippikouluun, ilmoita siitä tänne

Mieltä askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä rippikoulusta vastaaviin pappeihin Markku Välimäkeen (markku.valimaki@evl.fi 044 7521240) ja Eeva Mertaniemeen (eeva.mertaniemi@evl.fi, 044 7521224)

Limingan seurakunnan rippikouluryhmät v. 2021

selviää myöhemmin

Seurakunnan tilat

selviää myöhemmin

Rippikoulu alkaa nuorten ja vanhempien yhteisellä jumalanpalveluksella Limingan kirkossa su 11.10. klo 12.

Jumalanpalveluksen jälkeen annamme tietoa rippikoulusta sekä ilmoitamme omien leiriemme ryhmäjaon. Tilaisuuden kesto on kokonaisuudessaan noin 1,5 tuntia. Jumalanpalvelus on ensimmäinen osa rippikoulua, joten poissaolo pitää korvata myöhemmin.

Leirimaksu:

Rippikoululaiselle itse rippikoulu ei maksa mitään, mutta rippileirille osallistuvilta peritään pieni osa viikon täyshoidosta ja muista leirin kustannuksista. Limingan seurakunnan rippileiri maksaa 71€. Päivärippikoulu on automaattisesti kaikille ilmainen. Perheen taloudellinen tilanne ei kuitenkaan ole kenellekään este käydä rippikoulua leirimuotoisena: Taloudellisista syistä johtuen leirimaksusta voi saada alennusta tai vapautuksen.

Rippileiri muualla

Jos liminkalainen käy rippikoulun muualla kuin seurakunnan omassa rippikoulussa, ilmoita siitä tänne, jotta saat tietoa kotiseurakuntaan tutustumisesta.

Kotiseurakuntaan tutustumiseen kuuluu:
- Rippikoulukauden avausjumalanpalvelus Limingan kirkossa su klo 11.10. klo 10 kaikille muualla rippikoulunsa käyville ja  heidän huoltajilleen.
- Jumalanpalvelus- ja ehtoollisopetus sekä messu Limingan kirkossa.
- Neljä omaehtoista osallistumista kotiseurakunnan jumalanpalvelukseen sekä viisi seurakunnan muihin tilaisuuksiin osallistumista.
- Loppukeväästä järjestettävä opetustilaisuus.

Henkilötietolomake rippikoulua varten

Nuorille jaetaan henkilötietolomakkeet ensimmäisessä kokoontumisessa. Tarvittaessa lataa lomake tästä ja palauta täytettynä kirkkoherranvirastoon.