Aikuisrippikoulu

Rippikoulu Limingan seurakunnassa

Vuonna 2020 Limingan seurakunnassa on mahdollista suorittaa rippikoulu osallistumalla joko päiväopetukseen tai rippileirille.

Rippikouluun ilmoittaudutaan seurakunnan kotisivujen kautta 8.-22.9. Mikäli osallistut toisen seurakunnan tai jonkin järjestön rippileirille, tulee sinun ilmoittautua myös Limingan seurakuntaan.

Tieto vuoden 2020 rippikoulujen ajankohdista sekä ohjeet ilmoittautumisesta annetaan näillä sivuilla sekä kouluilla järjestettävien rippikouluinfojen yhteydessä.

Rippikouluinfot kouluilla:

Tupoksen koulu ke 4.9. 2019 klo 10.15.

Liminganlahden koulu ke 4.9. 2019 klo 11.15.

Lisätietoja Olli Seikkula, 044 7521231, olli.seikkula@evl.fi

Henkilötietolomake rippikoulua varten

Nuorille jaetaan henkilötietolomakkeet ensimmäisessä kokoontumisessa. Tarvittaessa lataa lomake tästä ja palauta täytettynä kirkkoherranvirastoon.

Leirimaksu:

Rippikoululaiselle itse rippikoulu ei maksa mitään, mutta rippileirille osallistuvilta peritään pieni osa viikon täyshoidosta ja muista leirin kustannuksista. Limingan seurakunnan rippileiri maksaa 71€. Päivärippikoulu on automaattisesti kaikille ilmainen. Perheen taloudellinen tilanne ei kuitenkaan saa olla kenellekään este käydä rippikoulua leirimuotoisena. Taloudellisista syistä johtuen leirimaksusta voi saada alennusta tai vapautuksen.

Rippileiri muualla

Jos liminkalainen käy rippikoulun muualla kuin seurakunnan omassa rippikoulussa, ilmoita siitä tänne, jotta saat tietoa kotiseurakuntaan tutustumisesta. Vuoden 2020 rippikouluun ilmoittaudutaan 8.-22.9.

Kotiseurakuntaan tutustumiseen kuuluu:

- Rippikoulukauden avausjumalanpalvelus Limingan kirkossa kaikille muualla rippikoulunsa käyville ja  heidän huoltajilleen.

- Jumalanpalvelus- ja ehtoollisopetus ja klo messu Limingan kirkossa.

- Neljä omaehtoista osallistumista kotiseurakunnan jumalanpalvelukseen sekä viisi seurakunnan muihin tilaisuuksiin osallistumista.

- Opetustilaisuus, jonka aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Lisätietoja Olli Seikkula, 044 7521231, olli.seikkula@evl.fi