Konsertti "J.S. Bach ja muita mestareita" Kalevi Kiviniemi, urut

Konsertti  Limingan kirkko

Taiteilijatapaaminen klo 18
Ohjelma 15€
Levymyynti ennen ja jälkeen konsertin
Kaikki maksut käteisellä

Kansainvälisen urkutaiteilijan konsertti ja taiteilijatapaaminen Limingan kirkossa

Konserttiurkuri Kalevi Kiviniemi lukeutuu maailman huippu-urkureiden terävimpään kärkeen. Hän on viime vuonna konsertoinut maailman ykköspaikoissa, kuten Pariisin Notre Damessa, Leipzigin Gewandhausissa ja Moskovan Tschaikovski-salissa. Juuri ennen Limingan konserttia hän on palannut Saksan ja Serbian konserttikiertueelta. Kiviniemi on pitänyt mestarikursseja niin Suomessa kuin ulkomailla. Lahden kansainvälisen urkuviikon taiteellisena johtajana Kiviniemi toimi yhdentoista vuoden vuoden ajan.

Loistokkaasta kansainvälisestä urastaan huolimatta Kiviniemi pitää aivan yhtä suuressa arvossa konsertteja kotimaassaan, sen pienimmilläkin paikkakunnilla.
"Liminka tai Pariisi - samalla vakavuudella on urkupenkille istuuduttava," Kiviniemi lausahtaa. Tuntia ennen konserttia yleisö on tervetullut taiteilijatapaamiseen kirkossa, jossa taiteilija kertoo konsertin ohjelmasta ja urkutaiteesta. Yleisö voi myös esittää kysymyksiä taiteilijalle. Konsertti on osa Kiviniemen 60-vuotis-juhlakiertuetta.

Kiviniemi on tehnyt yli 160 levytystä ja saanut lukuisia levypalkintoja. Vuonna 2009 hän vastaanotti maamme merkittävimmän musiikkipalkinnon, Säveltaiteen valtionpalkinnon. Vuonna 2012 hänet lyötiin ritariksi Chevalier OCM -arvonimellä. Pro Cultura Tavastica et Fennica -mitalin hän vastaanotti vuonna 2014.

Tupoksen Vanamo

Tupoksen kesäkahvila

Tupoksen Kesäkahvila Vanamon Olohuoneessa Kauppakaari 1, Tupos.

Limingan kirkko

Kesäkonsertti Oulunsalo Soi 2018: Barokin taitajat

Oulunsalo Soi 2018: Barokin taitajat
Su 29.7.2018 klo 18.00, Limingan kirkko

Jeroen Berwaerts, barokkitrumpetti
Barocco Boreale

Konsertissa esiintyvät barokkiorkesteri Barocco Boreale solistinaan trumpetisti Jeroen Berwaerts, sekä Bravade-nokkahuilukvartetista Hanna Haapamäki ja Sunniva Fagerlund.

Käsiohjelman hinta ovelta: 25 €. Ohjelman voi halutessaan ostaa ennakkoon. Ennakkohinnat ovat: 20/17/10 € (+ mahd. käsittelykulu 1,00-2,50 €).

Haverisilla Linnukkatie 20, Liminka

Lähetysilta

Terveisiä Itä-Siperian työkentältä.

Mukana lähetti Samuli Laukkanen Kylväjästä.

Lämpimästi tervetuloa!