Konsertti "J.S. Bach ja muita mestareita" Kalevi Kiviniemi, urut

Konsertti  Limingan kirkko

Taiteilijatapaaminen klo 18
Ohjelma 15€
Levymyynti ennen ja jälkeen konsertin
Kaikki maksut käteisellä

Kansainvälisen urkutaiteilijan konsertti ja taiteilijatapaaminen Limingan kirkossa

Konserttiurkuri Kalevi Kiviniemi lukeutuu maailman huippu-urkureiden terävimpään kärkeen. Hän on viime vuonna konsertoinut maailman ykköspaikoissa, kuten Pariisin Notre Damessa, Leipzigin Gewandhausissa ja Moskovan Tschaikovski-salissa. Juuri ennen Limingan konserttia hän on palannut Saksan ja Serbian konserttikiertueelta. Kiviniemi on pitänyt mestarikursseja niin Suomessa kuin ulkomailla. Lahden kansainvälisen urkuviikon taiteellisena johtajana Kiviniemi toimi yhdentoista vuoden vuoden ajan.

Loistokkaasta kansainvälisestä urastaan huolimatta Kiviniemi pitää aivan yhtä suuressa arvossa konsertteja kotimaassaan, sen pienimmilläkin paikkakunnilla.
"Liminka tai Pariisi - samalla vakavuudella on urkupenkille istuuduttava," Kiviniemi lausahtaa. Tuntia ennen konserttia yleisö on tervetullut taiteilijatapaamiseen kirkossa, jossa taiteilija kertoo konsertin ohjelmasta ja urkutaiteesta. Yleisö voi myös esittää kysymyksiä taiteilijalle. Konsertti on osa Kiviniemen 60-vuotis-juhlakiertuetta.

Kiviniemi on tehnyt yli 160 levytystä ja saanut lukuisia levypalkintoja. Vuonna 2009 hän vastaanotti maamme merkittävimmän musiikkipalkinnon, Säveltaiteen valtionpalkinnon. Vuonna 2012 hänet lyötiin ritariksi Chevalier OCM -arvonimellä. Pro Cultura Tavastica et Fennica -mitalin hän vastaanotti vuonna 2014.

Hyvänmielen päiväkahvit

mielenterveyskuntoutujien avoin ryhmä, jossa kahvitellaan, jutellaan ja tehdään kaikkea kiva yhdessä.
Mukana diakonissa Marika Kamps p. 044 7521 243 ja esh Maire Taikina-Aho p. 050 430 2023

Seurakuntakerho

Seurakuntakerhon kevätretki Kukka- ja eläinpuisto Escurialiin
Lähtö klo 12 S-marketin pihalta, paluu noin klo 15.
Ilmoittaudu kirkkoherranvirastoon 23.5. mennessä.

S-market Liminka

Perjantaipulla

Tervetuloa ostamaan kotipullaa ja muita leivonnaisia klo 14 alkaen niin kauan kuin myytävää riittää.