Lapsiparkki

Koti-Pietilä

Limingan seurakunnan lapsiparkki 1-6-vuotiaille lapsille. Äiti tai isä voi sillä välin käydä asioilla tai nauttia omasta ajasta. Parkissa leikin lomassa hiljennytään ja vietetään eväshetki. Lapsille mukaan pientä välipalaa. Ethän tuo sairasta/nuhaista lasta parkkiin.

Lapsiparkkiin ilmoittaudutaan saman viikon tiistaina klo 10-12 Tuijalle puhelimitse 044-752 1230. (Ilmoittautumisajan jälkeen voi viestitsekin kysellä vapaita paikkoja.) Lapsiparkki on ollut niin suosittu, ettei sama lapsi välttämättä pääse useampaan parkkiin peräkkäin.

Kierrätystori

Kierrätystorilta voit hakea ilmaiseksi tarvitsemasi tai lahjoittaa ylimääräiseksi käynyttä tavaraa. Otamme vastaan vaatteita, liinavaatteita, leluja, astioita, koriste-esineitä ym. Huonekalut eivät torille mahdu. Lisää tietoa antaa diakonissa Marika Kamps p. 044 7521 243

Neulekahvila

Neulekahvila käsityön ystäville Lähetysvintillä.

Koti-Pietilä

Perhekerho on koko perheen yhteinen kokoontumispaikka, johon ovat tervetulleita myös mummut ja papat.